Popraviću Vaš stari veb sajt ili napraviti novi po Google standardima

Servis-Veb-Sajtova

Da imate više posla nego inače!

Mogu popraviti vaš stari veb sajt ili uraditi novi! Vaš veb sajt je mesto gde nastaje prodaja vaših proizvoda ili usluga! Jako važan deo vašeg biznisa!

Razlozi zašto vašem biznisu treba veb sajt

Sve je onlajn zbog pandemije!

Veb sajt nema radno vreme!

Vaša konkurencija sigurno ima veb sajt!

Nemate veb sajt, dakle nema vas na guglu, a to je kao da ne postojite!

Veb sajt štedi vreme i novac!

Veb sajt je vaša digitalna vizit karta!

Svi mogu da vide šta radite nezavisno od lokacije!

I najvažnije:

Izrada veb sajta više nije skupa!

Ako imate veb sajt pratite uputstvo kako da vidite sajt na način kako ga vidi Google. Ako niste zadovoljni rezultatima testova, popunite upitnik možda mogu da pomognem.

1 korak. Otvorite Google.com i otkucajte: site:imevašegsajta.nešto (bez https://www.) Ako vidite listu svih vaših stranica znači da je Google već indeksirao vaš veb sajt. I to je dobro! Ako ne vidite listu vaših stranica znači da google ne prikazuje vaš veb sajt u rezultatima pretrage. I to nije dobro!

2 korak. Otvorite Google.com i otkucajte ključnu reč za koju se vaš veb sajt kvalifikuje na Google pretraživaču. Pronađite svoj veb sajt u rezultatima pretrage. Vaša veb stranica može biti na stranici 2, 32 ili negde između.

Ako niste zadovoljni rezultatima testova, pozovite servis za popravku veb sajtova, možda mogu da pomognem ili popunite upitnik.

Za popravku veb sajta popunite upitnik

Za izradu veb sajta popunite upitnik osim Link vašeg veb sajta*

Dobijate prilagodljiv, brz i moderan veb sajt sa osnovnom optimizacijom poštujući smernice koje je google dao kao preporuku šta treba raditi da bi vam sajt bio pravilno indeksiran i da bi ravnopravno mogao da se takmiči sa ostalim sajtovima na google pretrazi.

Ja zovem vas!

Očekujte uskoro moj poziv.