Elektronska vizit karta na vašem domenu

Elektronska vizit karta

Prestanite se mučiti sa štampanjem i slanjem vašeg CV-a. Pređite na elektronsku vizit kartu! Sa našom aplikacijom, lako ćete deliti vaše informacije sa potencijalnim poslodavcima, a oni će lako doći do vašeg CV-a, referenci i drugih važnih informacija. Zašto se mučiti sa starim metodama kada postoji bolji i lakši način? Preuzmite našu aplikaciju i počnite deliti vašu elektronsku vizit kartu već danas!

Elektronska vizit karta je vaša prilika da se predstavite svetu putem interneta sa sopstvenim domenom (www.ImePrezime.info) na inovativan način. Ona vam omogućava da se izrazite i postanete nezaboravni. S elektronskom vizit kartom nećete biti ograničeni na klasični format fizičke vizit karte, već ćete imati mogućnost da dodate više informacija o sebi i svom poslovanju. Ona je izrazito praktična za razmenu kontakta sa ljudima iz sveta posla, ali i sa prijateljima i poznanicima. Elektronska vizit karta je vaša prilika da se predstavite svetu na najbolji mogući način. Budite inovativni, izražavajte sebe i postanite nezaboravni. Nemojte dopustiti da vas fizička vizit karta ograničava, elektronska vizit karta će vam otvoriti vrata u nove mogućnosti.

Pošaljite link vaše Elektronske vizit karte tamo se nalazi vaš CV ali i dodatne informacije koje tradicionalni CV nema

Elektronska vizit karta može da posluži kao snažna alternativa tradicionalnom životopisu (CV-u). Ona je kraća, jednostavnija i interaktivnija od CV-a. Ona sadrži samo najvažnije informacije o vašem radnom iskustvu, obrazovanju i kontakt podacima. Elektronska vizit karta takođe može da sadrži i linkove ka vašim radovima, društvenim mrežama i drugim relevantnim sadržajima. Ova interaktivnost omogućava poslodavcima da dobiju bolji uvid u vaše sposobnosti i iskustvo. Umesto da traže informacije kroz dugačak životopis, poslodavci mogu da se fokusiraju na ono što je važno za njih i brzo da donesu odluku. Elektronska vizit karta je takođe laka za deljenje i pristup, što olakšava proces traženja posla.

Da bi imali elektronsku vizit kartu na veb adresi potrebno je da imate domen (ime veb stranice, npr. www.ImePrezime.info) i hosting, server na kome će biti smešteni podaci o vašoj veb stranici. Cena domena i hostinga je 60 evra godišnje. Ukoliko ste zainteresovani, popunite upitnik.

Za Elektronsku vizit kartu popunite upitnik
Ja zovem vas!

Očekujte uskoro moj poziv.